» COUNTING DOWN

One day left..
Idag är det bara en dag kvar tills vi får höstlov. Det ska bli så ortoligt skönt för vi har haft så mycket i skolan nu. Så det ska bli skönt att komma hem till Åmål igen och bara vara med kompisar och ta det lite lungt.
 
10 days left..
Bara tio dagar kvar tills jag fyller 16 år. Shit vad mycket som har ändrats sen min 15 års dag. Så mycket kan hända på ett år. Så sjukt stora förändringar har skett i mitt liv under detta året. Då hade jag inte en aning om vad som skulle hända.
 
45 days left..
Om 45 dagar så ska jag vara med på min första uppvisning med min nya förening "Gothenburg cheer one" med mitt nya lag Pumas. Ska bli superkul.
 
61 days left..
Bara 61 dagar kvar till min favorit högtid Julafton. Tycker det är supermysigt när familjen samlas och snön ligger på marken och alla är tillsammans. När det är mörkt ute och man tänder ljus och bara myser till det.
 
149 days left..
Till att jag ska ha min första tävling med ett GCO lag. Ska bli så kul men konstigt att inte ha alla som jag brukar där bredvid mig på tävlingsmattan. Har ju haft endel där sedan min första cheerträning och det är några år sedan.