» CHEERLEADING RM/SM

Hej!
Vi tävlade i torsdags och sedan hade vi ju andra lag i föreningen som tävlade i fredags och lördags som vi stannade kvar för att heja på. Under våra dagar på hotellet så hade vi det jätte kul och mysigt! Vi fick världens hotellfruckost varje morgon.
Sedan åkte vi till tävlingsarenan och hejade på våra andra lag i föreningen. Jag hejade även på min kompis sanna från ChherXplosion på fredagen och på Molly från MFC på lördagen, båda tog brons. Sedan efter tävlingen gick vi ut och åt och sedan hade vi det bara roligt på hotellet. Vi stuntade i "Hålet" inne på hotellet och dansade och gjorde gymnastik i hotellgångarna. 
Iallafall så hade vi sjukt kul och det gick väldigt bra för min förening. Vi tog hem 6 guld, två silver och två 4:e platser. Det är på tävlingar som man kommer så nära allihopa och man för större gemenskap i laget och i hela föreningen så det är synn att träningarna är slut nu. Men till helgen är det GCO cheer camp så det ser jag fram imot.
Här kommer en bildbomb från helgen. ↓
 
 
 
 
GCO, Jags ♥
Isabella och Sofia ♥
Våran Pyramid in action ♥
 
 
Mina fina ansiktsutryck under ramsan ♥
Jag mitt uppe i en handvolt ♥
Jag med min kära stuntgroup ♥
 
 
Mina fina tränare ♥
Den bästa bilden av dom alla. Till vänster så är det jag och min tränare som kramas efter att vi har utfört vårat program på tävlingsmattan och alla var så glada för att det gick så bra!
 
Alla bilderna är typ tagna av Clara, Charlie och Sandi. 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo